Afleverpakket / garantie

Alle voertuigen die door ons aangeboden worden zijn bij binnenkomst onderworpen aan een uitgebreide technische controle. Dit om te voorkomen dat wij als verkopende en u als kopende partij verrast worden door eventuele mankementen. Uiteraard heeft u garantie door middel van onze basisdekking.Hieronder bieden wij u nog een aantal opties qua garantiemogelijkheden.

Neem gerust contact op met een van onze medewerkers indien u hierover nog vragen heeft.

1. Basis Pakket € 0,00

- 12 maanden APK

- Volledige technisch controle

- De auto wordt van binnen en buiten               

  gereinigd

- Tenaamstellen van aankoopwagen

- 12 maanden Basis Garantie (dekking):

2. Bovag Pakket  € 695,-

- 12 maanden APK

- Carcleaning interieur/exterieur

- Onderhoudsbeurt volgens regulier schema

- Tenaamstellen van aankoopwagen

- 12 maanden Bovag Garantie

3. Bovag Pakket  € 895,-

- 12 maanden APK

- 12 maanden 24-u Pech hulp

- Onderhoudsbeurt volgens regulier             

  schema

- Tenaamstellen van aankoopwagen

- Auto’s jonger dan 8 jaar,maximaal             

  150.000 km

- 12 maanden Bovag garantie

Garantievoorwaarden:

*Indien u heeft gekozen voor een afleverpakket wordt dit schriftelijk bevestigd op uw factuur.
*Occasions die op groothandelcondities of op verzoek zonder garantie worden verkocht zijn ten alle tijde uitgesloten van garantie.
*Autobedrijf RB verleent garantie uiteraard in zijn eigen werkplaats. Alleen indien er schriftelijk toestemming is verleend door Autobedrijf RB kan er extern garantie worden verleend.

Bovag Garantie

Autobedrijf RB is lid van de Bovag. Dit houdt in dat u verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid. Om voor het BOVAG-lidmaatschap in aanmerking te komen dient een autobedrijf te voldoen aan een groot aantal voorwaarden. Als lid van de BOVAG bieden we u een BOVAG Garantie van drie maanden op de uitvoering van opdrachten en de daarbij gebruikte materialen. Dit alles binnen de Europese Economische Ruimte en regels.

Behoud van Fabrieksgarantie

Autobedrijf RB heeft alles in huis om merkonafhankelijk onderhoud uit te voeren. Dit betekent dat u ook met een nieuwe auto terecht kunt bij Autobedrijf RB. Reparaties en onderhoud worden door ervaren monteurs met hoogwaardig gereedschap uitgevoerd. Zo blijft de fabrieksgarantie behouden en kunt u zorgeloos profiteren van de scherpe prijzen van Autobedrijf RB. Welke auto u dan ook rijdt.

Occasions Autobedrijf RB